Reinventing ourselves

Reinventing ourselves

Els humans som una espècie adaptable. Ens hem mogut per tot el món; hem estat capaços de viure en innombrables llocs, des de deserts fins a altes muntanyes; hem canviat amb cada nova era… i ara ens estem adaptant una vegada més. Ja ho deia Charles Darwin: 

“No és la més forta de les espècies la que sobreviu, tampoc no és la més intel·ligent. La que sobreviu és aquella que s’adapta millor al canvi”

I és clar, tots hem hagut d’adaptar-nos, un cop més. Gràcies a la rapidesa de Music Together global i a les ganes de fer front al virus hem portat el nostre programa de música a un format online, que ens ha permès connectar amb vosaltres d’una altra forma. Esperem que a mesura que ens acostumem a aquesta “nova normalitat” les nostres adaptacions continuïn creixent per poder brindar connexions encara millors per seguir gaudint i apreciar la música.

Quan va començar el confinament vam decidir realitzar classes gratuïtes per retrobar-nos. Després d’un mes de moments més i menys durs a nivell personal i professional, d’expectació i d’experimentació amb el món digital… a l’abril ens vam veure amb cor d’obrir un curs online de 6 setmanes amb la nova col·lecció Maracas Collection

Cal dir que amb la paciència i l’energia de tooootes les famílies, el curs s’ha desenvolupat amb fluidesa! Hem rigut, ens hem mogut, hem entrenat les nostres facultats musicals i a més ens hem conegut des del context de cada llar!: el Mateo ens toca el seu ukelele quan cantem Hello everybody, la Matilde ens canta de dalt a baix la seva cançó preferida mentre balla pel saló i… la Melissa ens ha emocionat amb les seves primeres passetes amb la seva mare ❤️

Ara podeu tornar a experimentar amb la música i passar una estona divertida gràcies a les classes online setmanals amb els nostres professors, qui us donarà infinitat d’idees, recursos volcals, rítmics y pedagógics per anar-los incorporant de forma natural a la vostra vida quotidiana. 

Play Video

Amb Music Together® Online tindreu accés al mateix programa de qualitat de música i moviment, però aquest cop des de casa per poder gaudir en familia!

Confiem que tots estiguem bé i  encoratjem que us mantingueu positius davant del canvi 🙂

Leave a Reply