Reinventing ourselves

Reinventing ourselves

  • Categoría de la entrada:Classes / Online

Els humans som una espècie adaptable. Ens hem mogut per tot el món, hem estat capaços de viure en innombrables llocs, des de deserts fins a altes muntanyes, hem canviat amb cada nova era… i ara ens estem adaptant una vegada més. Ja ho deia Charles Darwin: 

“No és la més forta de les espècies la que sobreviu, tampoc no és la més intel·ligent. La que sobreviu és aquella que s’adapta millor al canvi”

A Music Together ASSIEME també estem canviant. Gràcies a Music Together global i a les ganes de fer front al virus hem portat el nostre programa de música a un format online, que ens ha permès connectar amb vosaltres d’una altra forma. Esperem que a mesura que ens acostumem a aquesta “nova normalitat” les nostres adaptacions continuïn creixent per poder brindar connexions encara millors i gaudir i apreciar la música.

Ara que ja comença el calor, potser ens ve de gust sortir al parc i ballar, o passar el temps fent ritmes a la taula del balcó, o potser treure els sonalls del calaix per poder explorar amb el teu nadó noves formes de jugar amb els sons. Tot això ho podreu fer gràcies a les classes online setmanals amb els nostres professors, qui us donarà infinitat d’idees, recursos volcals, rítmics y pedagógics per anar-los incorporant de forma natural a la vostra vida quotidiana. 

👇👇🏻👇🏼👇🏽

El dilluns 1 de juny comença el curs online de 4 setmanes i s’obren inscripcions! Hi ha diferents opcions segons setmanes, dies i horaris. Aquí tens tota la informació sobre el curs online i per provar una classe:

Reproducir vídeo

Amb Music Together® Online tindreu accés al mateix programa de qualitat de música i moviment, però aquest cop des de casa per poder gaudir en familia!

Aquí podeu escoltar algunes cançons del curs de primavera (Maracas Collection). S’han colat algunes versions també 😉

¡Confiem que tots estiguem bé i  encoratjem que us mantingueu positius davant del canvi!

Deja una respuesta