Som tres professors ben diferents amb personalitats molt peculiars, però amb una cosa en comú: som uns enamorats de la nostra gran familia de families!

Piero Faustini

Piero és director i professor de Music Together. Llicenciat en Disciplines de la Música i de l’Espectacle per la Universitat de Bolònia i doctorat en Musicologia per la Universitat de Ferrara, ensenya Didàctica de la Música a la Universitat de la Valle d’Aosta (Aosta, Itàlia) desde el 2009, i té un laboratori de Metodologia de l’Educació Musical a l’Universitat de Torí. Te la certificació de professor del mètode Music Together. Ha cursat els Cursos d’Estiu de Rítmica Jaques-Dalcroze al Institut Llongueres de Barcelona. Ha treballat com a professor de música a diverses escoles de primària i secundària a Itàlia i Catalunya i té varies publicacions sobre òpera i història de la música. Toca el piano, la guitarra, el synth, i creu de saber tocar la trompeta, o només ho fa veure.

Marina Arias

 Licenciada en Ciències de la Comunicació a la Universitat Ramon Llull, la Marina va començar a tocar el piano als 6 anys, balla salsa, ha fet testet dins del món del teatre i actualment és professora i responsable de Comunicació de Music Together Barcelona. Va viure a Bristol (Anglaterra) i Dublín (Irlanda) abans de tornar a la seva ciutat natal, Barcelona, ​​on va començar a ensenyar l’anglès en diferents acadèmies per a nens, fins a incorporar-se al nostre equip.

Elisa Arias

L’Elisa es va incorporar fa un any però sembla que porti des de sempre en l’equip. Va estudiar Belles Arts i va començar a tocar el piano als 4 anys. En edats molt primerenques el seu instint musical va despertar i des de llavors no ha parat de desenvolupar les seves tècniques amb la veu, el moviment i la composició. Gràcies als seus coneixements i al seu recorregut com a músic, les seves classes s’omplen de sensibilitat convertint l’experiència en única. El món es para durant un momentet!

Els nostres partners: espais i sales on fem Music Together a Barcelona i voltants

Estem molt contents de poder comptar amb tots aquests espais tan macos i ben equipats i adaptats pels més petitions de la casa. Us invitem a que els xafardejeu perquè amaguen moltes sorpreses, a més de les classes de Music Together!

L'Autèntica (Gràcia)

L'Autèntica és escola de teatre, sala d’exhibició, productora d’espectacles i laboratori de projectes.  L’escola ofereix les seves metodologies d’anàlisi social-antropològic per al disseny i la coordinació de projectes nous en el camp de l’educació en l’art i la relació entre l’art i el pensament. La seu es troba situada al número 18 del carrer de Martí, al barri de Gràcia de Barcelona. 

Mama's Corner (Eixample Esquerra)

Situat al centre de Barcelona, al districte de l’Eixample, Mama’s Corner és un nou concepte de 140m2 dedicat a la futura / recent mare i la seva família. Espai on pots trobar un ventall de serveis orientats al benestar i als intercanvis com tallers, conferències, activitats dirigides i una zona lúdica-pedagògica per als més petits. De trobada o de tranquil·litat, a l'espai saló te-cafeteria es pot aprofitar per dinar o berenar de forma saludable. Plats el·laborats per la nostra cuinera / pastissera especialitzada en bio-dietètica i nutrició.

Peek A Boo (Sant Gervasi)

Peek a Boo va néixer de les ganes i la il·lusió de crear un espai únic i internacional a Barcelona on tota la família visqui experiències i sensacions compartides i on es fomenti l’estimulació creativa. Ho han pensat tot perquè pares i fills connectin, facin projectes junts i donin curs a la diversió. A més, fomenten l’intercanvi, la conversa, la reflexió i la creativitat també amb altres famílies.

Cocoa (Sagrada Familia)

Cocoa és un espai polivalent d’interacció i relació, que fomenta la participació, l’educació i la creativitat. Més que una cafeteria, és un entorn càlid i multicultural, on a més de servir menjar saludable, disposem de material educatiu, activitats lúdiques, tallers i sobretot un tracte acollidor, proper i familiar.

La Lleteria (Poble Sec)

És la façana històrica més interessant de totes les botigues de barri: la lleteria on, un segle enrere, venien llet esterilitzada. Actualment és un centre dinamitzador d’activitats per a tota la família: ioga per a nens, pilates per als més grans, classes de música, iniciació de l’clown gestual, dansa oriental i tallers de manualitats on van canviant de temàtica. La Lleteria del Poble-sec és un espai de Barcelona on trobaràs una àmplia secció d’alimentació ecològica i productes d’eco-criança a més d’activitats i teràpies per gaudir petits i grans.

Vil·la Urània (Sant Gervasi)

La Vil·la Urània és un equipament municipal del Districte de Sarrià-Sant Gervasi, situat al barri del Putxet i el Farró. Alberga un espai familiar per infants de 0 a 3 anys i les seves famílies, un casal infantil per infants de 4 a 12 anys i un centre cívic que, a part dels tallers i de les activitats per adults, desenvolupa dos projectes: l'un de divulgació científica i l’altre, la Galeria Urània, d’art tèxtil & craft.

Hubbub (Esplugues de Llobregat)

Hubbub és un espai polivalent i molt acollidor a Esplugues de Llobregat, on els més petitons i els seus acompanyants poden jugar i guadir de l’àmplia gama de tallers i activitats que s’ofereixen. La seva missió és que els papis, sempre a corre-cuita, puguin tenir un moment de relax i es puguin posar a fer feina enderrerida, posar al dia els seus correus electrònics o poder prende’s una tassa de cafè o de te relaxadament, mentre el seu fill gaudeix amb les activitats programades, ja sigui en companyia dels seus amics o dels seus pares.

Escola Fusió (Sant Cugat)

Des de l’escola Fusió entenen l’educació musical com una vessant més de tots els factors que incideixen en l’educació general dels nens i nenes, joves i adults; creuen que ha de partir de la sensibilitat, i ha d’anar dirigida a crear i cultivar una afició i si es dóna el cas també una vocació. És una escola reconeguda i autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

La Revolta (Terrassa)

Cafè & Restaurant Ecològic 100% saludable i deliciós. A la Revolta treballen amb aliments ecològics, de proximitat o de comerç just, aliments respectuosos amb la natura i el benestar animal. La seva missió és popularitzar els productes ecològics a través dels gelats, iogurt gelat, orxata i granissat. Elaboren els seus productes amb llet fresca de vaca o cabra i també vegans (100% vegetals). A més, tenen un gran espai enfocat a tallers, classes o activitats familiars, tot relacionat amb la salut i el benestar personal.

Casal de Cultura (Sant Adrià del Besòs)

El Casal de Cultura es troba al carrer del Carme, 22, de Sant Adrià de Besòs. Alberga diferents entitats i hi ha una sèrie de serveis com ara: Cursos de dibuix i pintura (Escola d'Art), Taller de memòria, Teatre Social, Coral Guapa, Consell de la Dona i música per nadons i nens/nenes de 0 - 5 anys, Music Together.