Preparem un aniversari diferent?

Al teu peque li encanta la música? A Music Together ens encanta organitzar sessions especials per l’aniversari dels nens, amb els seus petits amics i les seves famílies.

Si no has trobat un lloc per celebrar l’aniversari, podem proporcionar un espai adequat a un dels nostres centres. Podem fer-nos càrrec de tots els detalls, o – si ho prefereixes – només hi posem el més important: la música junts!

Amb les cançons de Music Together, balls, instruments i molta diversió, els nens acabaran mig adormits com sempre a la nostra cançó  de bressol… però aquesta vegada per despertar-los hi haurà unes espelmes… i és clar, tots cantarem Moltes Felicitats!Per cert, sabies que Music Together i Happy Birthday to You tenen un vincle molt especial?

Història d'un vincle especial entre Happy Birthday i Music Together

Tot va començar l’any 1893, quan les germanes Patty i Mildred J. Hill van composar una cançó de benvinguda, Good Morning to All, per a les seves classes a una llar d’infants. Pels volts de 1912, la cançó ja havia evolucionat cap a l’avui famosa cançó d’aniversari Happy Birthday to You.

El 1935, la cançó va ser registrada pel grup editor musical Birch Tree Group, Ltd., on Ken Guilmartin (nét del propietari original John Sengstack) treballava com a editor associat als anys 80. Va ser aleshores que amb els drets de Happy Birthday to You va fundar-se el grup de recerca per a l’educació musical dels infants del que sorgeix el programa Music Together.

Quina meravella que una cançó escrita per mestres d’educació infantil ajudés a crear un programa pioner de música per a nadons gairebé un segle després! Creiem que les germanes Hill se sentirien felices de saber que la seva cançó per a la llar d’infants ha fet possible que nens amb els seus adults d’arreu del món facin “música junts”: “Music Together”!

Quan els nens i nenes senten la cançó de Happy Birthday, els ulls se’ls il·luminen com les espelmes d’un pastís. És la mateixa llum que veiem a classe quan comença la Hello Song, quan apareixen els instruments per al play along o quan la mare posa el CD de Music Together al cotxe.