Per més informació estarem encantats d’ajudar-te.

Classe de prova

 

Per registar-se a les clases de prova selecciona data i horari aquí. Rebreu un correu amb la confirmació de reserva de la vostra plaça i les instruccions a seguir:

Com matricular-se al curs?

Per més informació o per inscriure’s al curs ompliu el següent formulari o envieu un email a info@musictogetherbarcelona.es 

Tractament de dades

En compliment de la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal l’informem que les seves dades personals seran introduïdes en el nostre fitxer de dades que serà destinat a la gestió de la relació de clients així com a promocionar les activitats de la nostra entitat. Per exercitar el seu dret d’accés, modificació, cancel.lació o oposició al seu tractament ho ha de fer a través del correu electrònic info@musictogetherbarcelona.es o bé de manera presencial a una de les nostres classes.

Només per les famílies inscrites als cursos: amb motiu de millorar la coordinació de les activitats i la comunicació de contiguts, podrem compartir les dates bàsics de contacte com a email, telèfon i adreça amb Music Together LLC o amb els espais on tenen lloc.