Play Video

Les sessions estan formades per grups de 4 a 12 infants acompanyats, cadascun, per un (o ambdós) progenitors o de qui en té cura (avi, àvia, cangur…). El professor condueix la sessió a partir de cançons, figures rítmiques i cants que canvien cada semestre.

Les cançons s’acompanyen d’activitats que comprenen:

  • Joc i diversió
  • Dansa lliure i creativa
  • Ús d’objectes (foulards, pilates…)
  • Focalització en els elements rítmics i tonals musicals
  • Petits i grans moviments
  • Acompanyament amb instruments
  • Oportunitat d’improvitzar amb els infants i els adults

Els pares que participen a les classes descobreixen que jugant amb la música poden convertir-se en un model decisiu en el desenvolupament musical dels seus fills i filles. A més, veuran com emergeix la pròpia musicalitat!

Els moments d’ensenyança als pares durant les sessions incentiven la comprensió de la rellevància de les activitats per al desenvolupament musical del nen/a. L’atmosfera convida i encoratja la participació dels infants i pares sigui quina sigui la seva preparació o talent musical.

0
families ja han fet música amb nosaltres en 8 anys 😀

Tipus de classes segons l'edat

Baby Class (0 - 10 mesos)

Les activitats estan dissenyades per recolzar el desenvolupament musical en la primera infància i connectar amb el vostre nadó a través de música. Ritmes amb gestos, cants d’arreu del món, cançons bressol i exploració.​

Mixed Class (0 - 5 anys)

L'essència de les classes mixtes familiars és juntar-nos per trobar sinergies, conviure tots plegats amb un únic llenguatge i fer desaparèixer expectatives concretes que es tenen segons l’edat del nadó, nen o nena.

Rhythm Kids (4 - 7 anys)

Joc, percussió, improvisació refresquen les competències musicals bàsiques de cada nen. Les classes ajuden a afinar l’oïda i marquen una guia per començar a agafar seguretat, liderar i per ser musicalment creatiu.